Group 451

Intel® Skills for Innovation herdefinieert de rol van technologie in educatie en stelt studenten in staat om de volgende generatie innovators te worden

Het Intel® Skills for Innovation Initiative (Intel® SFI) stelt beleidsmakers en docenten in staat om technologie te gebruiken om innovatieve leerervaringen te creëren die leerlingen actief betrekken in alle leeromgevingen - virtueel, op school of gemengd. Door docenten en leerlingen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken via een door technologie ondersteunde, op vaardigheden gebaseerde aanpak, begeleidt het Intel SFI initiatief hen bij het opbouwen van hun vaardigheden om leerresultaten te maximaliseren en leerlingen voor te bereiden op een veranderende, door technologie gedomineerde wereld.

AdobeStock_300143961

Wat is Intel® Skills for Innovation?

Intel® SFI Framework

Met het Intel® SFI Framework kunnen beleidsmakers en docenten de SFI-visie begrijpen, testen en implementeren in hun onderwijssysteem.

1
Plan
De nieuwe vaardigheidseisen in de post-pandemische omgeving begrijpen. Begrijpen hoe technologie deze vaardigheden kan ontwikkelen. Belanghebbenden op één lijn brengen en een actieplan opstellen.

Intel® SFI Planning Toolkit

Group 323
2
Ervaar
Ervaar de technologie voor het opbouwen van vaardigheden in de lesomgeving en toets de toepasbaarheid. Kies de ‘best practices’ voor een bredere toepassing.

Intel® SFI Starterspakket

Group 317
3
Ontwikkel
De competenties van leerkrachten trainen om de ontwikkeling van vaardigheden bij hun leerlingen makkelijker te maken

Intel® SFI Professionele Ontwikkeling

Group 318
4
Implementeer
Door technologie ondersteunde, op vaardigheden gebaseerde leermodellen doorvoeren in het hele onderwijsstelsel.

Samenwerken met het Intel® Partner ecosysteem

Group 319
340870763

Intel® SFI Starterspakket

Het Starterspakket is een uitgebreide set praktische activiteiten en biedt vooraf ontwikkelde leservaringen om docenten te helpen opnieuw te definiëren hoe technologie in het onderwijs kan worden gebruikt om leerlingen voor te bereiden op de werkplek van de toekomst.

Het Starterspakket:

  • Biedt vooraf ontworpen, met technologie verrijkte nieuwe leerervaringen die de cognitieve vaardigheden van de leerlingen ontwikkelen.
  • Integreert op doeltreffende wijze digitale technologieën en het aanleren van vaardigheden in het curriculum en koppelt deze aan scenario's uit de praktijk, waarbij wordt getoond hoe technologie kan worden gebruikt om problemen op te lossen.
  • Helpt de interesse van leerlingen in het curriculum te vergroten met praktijkgerichte activiteiten en projecten die overal kunnen worden uitgevoerd, waardoor het geschikt is voor leren op afstand en virtueel leren, evenals flipped classroom-modellen.
AdobeStock_43934806

Bibliotheek van 70 activiteiten

Het Starterspakket is een groeiende bibliotheek van vooraf ontworpen, met technologie verrijkte activiteiten die geleidelijk in complexiteit toenemen om de mentaliteit en de vaardigheden van de leerlingen op te bouwen naarmate ze doorstromen naar hogere niveaus.

  • Tot wel 140 uur inhoud
  • Voor lagere en middelbare school
  • Onderverdeeld in STEM-, taal- en maatschappelijk relateerde vakken
  • Gekoppeld aan verschillende wereldwijde leerplannormen.
Group 278
Group 283
Group 288
Group 293

Group 298
image003

image002
Download de Intel® SFI Starterspakket brochure

Intel® SFI Professionele Ontwikkeling suite

Intel's SFI Professionele Ontwikkeling suite (Intel® SFI PO) stelt docenten in staat om hun rol als leider van leerervaringen en facilitator van toekomstgerichte vaardigheden op zich te nemen.

adobestock 61763730

De Professionele Ontwikkeling suite bestaat uit 80 uur e-learning en persoonlijke workshops die onderwijzers opleiden om:

  • Over de vaardigheden te beschikken om technologie in hun virtuele en fysieke onderwijsomgeving aan te passen
  • Te weten hoe je met technologie verrijkte leerervaringen kunt creëren die vaardigheden voor de toekomst opleveren.
  • Op de hoogte te zijn van trends die de toekomst van hun leerlingen beïnvloeden en hen uit te rusten met middelen om de leerresultaten van hun leerlingen in alle leerscenario's te maximaliseren.

Intel's SFI PO heeft vier niveaus die leerkrachten veranderen van aanbieders van technologie in mentoren van innovatie.

Adapteerder

Niveau 1: Adapteren van technologie

Onderwijzers die onbekend zijn met technologie ondersteunen bij het leggen van een sterke basis voor digitale basisvaardigheden door middel van een mix van F2F en online modules onder begeleiding.

Eigenaar

Niveau 2: Leerervaringen leiden

Docenten helpen bij de overgang van inhoudsdeskundigen naar effectieve beheerders en leiders van leerervaringen in willekeurige leerscenario's.

Aanjager

Niveau 3: Creatief vertrouwen aanjagen

Docenten in staat stellen leerervaringen met technologie te herdefiniëren om leerlingen in staat te stellen zelfverzekerde innovatoren te worden.

Mentor

Niveau 4: Mentor van verbeterde denkpatronen

Docenten kennis laten maken met de verbeterde denkpatronen die essentieel zijn voor leerlingen om te gedijen in de 4e industriële revolutie en met succes te navigeren door de onbekende dingen van morgen.

Doel

Leerlingen voorbereiden op de vierde industriële revolutie en daarna.

Download de Intel® SFI Professionele Ontwikkeling brochure
Rectangle 180

Certificering

Intel® SFI Professionele Ontwikkeling wordt wereldwijd ingezet bij vooraanstaande onderwijsinstellingen. Certificaten voor het voltooien van individuele cursussen en niveaus worden uitgereikt aan docenten die aan alle cursusvereisten voldoen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Voor meer informatie over hoe je aan de slag kan gaan met Intel® Skills for Innovation in de onderwijsomgeving, kan contact opgenomen worden met een Intel® Technology Provider.

"Het was zo inspirerend om alle voorbeelden te zien van docenten die buiten de gebaande paden denken om leerlingen te betrekken. Ik heb een lijst met verschillende links en programma's meegekregen waar ik nog nooit van had gehoord en die ik graag wil gebruiken!"

Sonia F.

Docent, The Ovington School, Brooklyn, New York

Aanmelden X

Registreer X
Nieuw hier? Registreer door uw verificatiecode in te voeren in het invoerveld en klik op de knop "Naar registratie".